Teltonika Routers

Routers voor iedere situatie

Onze routers zijn uitgerust met een verscheidenheid aan draadloze en bekabelde connectiviteitsopties en technologieën, waardoor ze een essentieel hulpmiddel zijn om mensen, machines en infrastructuur in de meeste marktsectoren met elkaar te verbinden. De Teltonika Networks RUT-serie is ontworpen om eenvoudig te worden geïmplementeerd in uitdagende connectiviteitsscenario's en de RutOS op basis van Linux OpenWRT is uitgegroeid tot een van de meest functionele routerbesturingssystemen.  

Er zijn 13 producten.

Item 1-12 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-12 van 13 in totaal item(s)

Teltonika routers

Een IoT router verstuurt alle data van de aangesloten toestellen naar het cloud platform. Om dit betrouwbaar te kunnen doen heeft een iot router veel extra functies in vergelijking met een "gewone" router. Een IoT router kan aangesloten worden op een managementsplatform. Via dit platform kunnen alle aangesloten routers beheert worden. Dit maakt het onderhouden van een fleet aan routers heel eenvoudig. Een andere vaak gebruikte functie van een iot router is het automatische reboot. Met deze functie kan je een situatie programmeren waarbij de router zich automatisch moet rebooten. Dit kan veel kleine problemen oplossen wanneer de router bijvoorbeeld zijn netwerk niet kan vinden. Op deze manier kan de router deze problemen zelf oplossen zonder tussenkomst van een persoon.

Een iot router ondersteunt verschillende protocollen:

○ Modbus TCP

○ Modbus RTU

○ RS485

○ RS232

○ CANBUS

○ MQTT

○ HTTP

○ enzovoort.

Een iot router is vaak ook een cellulaire router en ook hierin bestaan weer verschillende modellen. Er is een verschil in de snelheid van de router. Dit wordt als het Cat. nummer uitgedrukt waarbij Cat. 1 het traagste is en ieder hoger nummer sneller. De meest voorkomende zijn Cat.1, Cat. 4, Cat. 6 en Cat. 12.

Er is natuurlijk ook het verschil in connectiviteit waarbij 4G en binnenkort 5G de meest bekende zijn. Er zijn echter nog andere mogelijkheden die in specifieke gevallen beter geschikt zijn zoals NB-iot en LTE-Cat. M.

Master Chips heeft een groot gamma aan cellulaire en niet cellulaire Iot routers. Voor meer info kan u altijd terecht op onze webshop.