Midam

Midam Logo

Wie is Midam?

Midam PLC D001

Midam is een fabrikant met een uitgebreid assortiment producten en systeemoplossingen voor de gebouwautomatisatie, Industriële Automatisering, Meet- & Regeltechniek en Elektrotechniek. De communicatie van hun producten is open en maakt gebruik van standaard interfaces op alle niveaus. Daardoor is het makkelijk te integreren in bestaande installaties en kunnen producten van derden, zoals I/O-modules en controllers eenvoudig aangesloten worden.

Master Chips levert het complete gamma van Midam alsook de ondersteuning errond.

Productgroepen van Midam

Midam PLC DMINI

PLC CONTROLLERS EN I/O MODULES

De basis van ieder automatisatie project is de PLC. Midam heeft verschillende types ontwikkeld om zo steeds aan uw behoefte te voldoen. Mocht er achteraf toch nog extra IO's nodig zijn, dan kan iedere PLC altijd uitgebreid worden met een I/O modules op Modbus. Deze modules kunnen probleemloos geïntegreerd worden in de PLC software alsof ze rechtstreeks op de PLC zitten.Wanneer er een Midam PLC en Midam I/O modules wordt gebruikt dan kan deze automatisch herkend worden in de PLC software waardoor de configuratietijd aanzienlijk afneemt.

Midam PLC WCOM

PROTOCOL CONVERTERS

In de industrie worden tegenwoordig veel verschillende protocollen gebruikt voor de communicatie tussen de verscheidene systemen. Dit kan voor problemen zorgen wanneer al deze systemen in 1 automatisatie project dienen gekoppeld te worden.Midam heeft hiervoor protocol converters ontwikkeld die de meest gangbare protocollen kunnen omvormen naar Modbus RTU of Modbus TCP afhankelijk van de gekozen eind protocol.

Midam Sensoren

DRAADLOZE SENSOREN

Midam heeft een breed gamma aan draadloze automatisatie sensoren. Deze sensoren communiceren op hun eigen ontwikkeld KFP protocol gebaseerd op 868 MHz communicatie.Hierdoor kan de communicatie beveiligd worden met een zelf gekozen wachtwoord en heeft de installateur veel vrijheden. Wanneer er een Midam PLC en Midam I/O modules wordt gebruikt dan kan deze automatisch herkend worden in de PLC software waardoor de configuratietijd aanzienlijk afneemt.

Download de catalogus van Midam

Wens u meer informatie of hulp bij uw automatisatie project? Neem dan nu contact op met Master Chips om uw project te doen slagen!

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.