Brandner

Master Chips Logo

Wie is BRANDNER

Veel eisen op gebied van power en geen standaardproducten beschikbaar? Brandner kan je redden!

Als klein Duits bedrijf specialiseert Brandner zich in (ingegoten) power supply, switching regulators met en zonder galvanische isolatie en high voltage convertors. Dit zowel standaard en klantspecifieke designs. Waar andere (grote) bedrijven zeggen dat ze bepaalde zaken niet kunnen aanbieden, gaat Brandner net dat stapje verder en zoeken zij naar de beste oplossing voor de klant.

Al 50 jaar zijn wij uw competente partner voor voedingen en bieden wij u het juiste product voor uw project. Alle apparaten die wij aanbieden, worden ontwikkeld in Reutlingen, aan de voet van de Schwäbische Alb, en in serie gebouwd in de Estse hoofdstad Tallinn. Door de persoonlijke uitwisseling en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u tijdig een oplossing op basis van uw specificaties aan te bieden.

Met ons brede assortiment kunnen wij u de juiste componenten bieden voor uw projecten op het gebied van:

♦ Voertuigomvormers voor bedrijfsvoertuigen, vorkheftrucks, enz.

♦ Hoog vermogen schakelende regelaars met en zonder potentiaalscheiding

♦ Voedingen – Batterijladers 

♦ Ingegoten AC/DC od DC/DC regelaars met en zonder potentiaalscheiding

♦ Hoogspanningsomvormers

Wij bieden U de juiste voeding voor Uw prroject. Vindt U het apparaat niet dat U zoekt , neem gerust contact met ons op, wij adviseren U graag . Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op.

Sterke punten van BRANDNER

De specialiteit van BRANDNER is het ontwikkelen en produceren van voedingen die speciaal zijn aangepast aan de eisen van de klant.

Customisatie, zelfs voor de moeilijkste projecten 

Alle producten zijn ontwikkeld en gemaakt binnen de groep

Oerdegelijke Duitse kwaliteit (ISO 9001 gecertifieerd)

• De Brandner convertors leveren unieke prestaties in treinen en rolling stock.

BRANDNER Products

PRODUCTEN VAN BRANDNER :

OVERZICHT

Wij bieden U de juiste voeding voor Uw prroject. Vindt U het apparaat niet dat U zoekt , neem gerust contact met ons op, wij adviseren U graag . Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op.

SV9 serie: DC/DC -Omvormers, met galvanische scheiding

DC-DC converters ontworpen voor gebruik in voertuigen

Verkrijgbaar als geïsoleerde (i), buck (d) en boost (u) versie.

Zeer goed bestand tegen vocht, schokken, trillingen, schokbelastingen, overspanningspieken en mechanische invloeden. Uitgangsvermogen van 30 tot 4.000 W.

Met contact, convectie of waterkoeling.

BC-Serie

Acculader met DC- of AC-spanningsingang

De acculaders van de BC-serie zijn bijzonder geschikt voor installatie in elektrische voertuigen. Ze zijn zeer goed bestand tegen vocht, schokken, trillingen en mechanische schade. Het vermogensbereik loopt van 150 tot 3500 W.

 

 

 

SV8 serie

DC-DC converters ontworpen voor gebruik in voertuigen

Verkrijgbaar als geïsoleerde (i), buck (d) en boost (u) versie.

Zeer goed bestand tegen vocht, schokken, trillingen, schokbelasting en overspanningspieken. Uitgangsvermogen SVi tot 120W, SVd tot 300W, SVu tot 600W. Bestand tegen hoge temperaturen tot 125C° (tot 150C° mogelijk). Aansluitklemmen of Faston verbindingen, contactkoeling, condensatoren X7R met hoge levensduur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HV-serie

Potentiaalgescheiden DC/DC-omvormers met hoge uitgangsspanning en een uitgangsvermogen van 3-100W. Deze omvormers worden voornamelijk gebruikt in de meettechniek voor industrie, geneeskunde en onderzoek. De uitgangsspanning kan door de klant worden gespecificeerd van 100 tot 10.000 V.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

PRM serie

Ingekapselde voedingseenheden met een uitgangsvermogen van 4 tot 4.000 W. Door hun robuuste ontwerp worden zij bij voorkeur gebruikt waar schokken, trillingen, vocht, vuil en mechanische belastingen onbeschadigd moeten worden doorstaan.

Vindt U het apparaat niet dat U zoekt , neem gerust contact met ons op, wij adviseren U graag . Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op.

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.