Met Master Chips naar Industrie 4.0 via automatisatie

Master Chips volgt alle ontwikkelingen in de industrie op de voet en zeker deze die Industrie 4.0 aanbelangen. Daardoor is ons productgamma geëvolueerd van pure electronische componenten naar industriële automatiseringsproducten en zelfs volledige automatiseringssystemen.

We beschikken over een productgamma dat zich voornamelijk richt op machine- en controle-ingenieurs, systeemintegratoren, PLC-programmeurs en eindgebruikers van productie-installaties en bouwtechnologie.

Master Chips geeft u de mogelijkheid om ervaring op te doen met de inbedrijfstelling van een industrie 4.0 oplossing van sensoren, actuatoren en procesgegevens in de Cloud.

Naast de eerder PLC-gerichte technologie beschikt Master Chips ook over een compleet gamma van industriële PC’s , Box PC’s en Human Machine Interfaces (HMI) zoals beeldschermen en TOUCH SCREEN panelen.

Met een focus op duurzame ontwikkeling en een hoge graad van engineering, richten de leveranciers van Master Chips zich op innovatieve hardware-en software producten in het industriële computer-segment. Het ontwerp en de kenmerken van de nieuwste smartphones en Tablet pc's vormen de basis van hun eigen product portfolio .

Beide systemen kunnen perfect met elkaar gekoppeld worden om zo wereldwijde data te verzamelen volgens de nieuwe filosofie Industrial Internet of Things (IIoT) en de industrie 4.0!

Automatisatie oplossingen

Hieronder kan u enkele van onze automatisatie oplossingen terugvinden. Voor iedere oplossing hebben we verschillende realisatie gedaan waar we u graag extra informatie over bezorgen. Klik hieronder door om meer info te krijgen over 1 van onze automatisatie oplossingen.

Automatisatie, smart building, iot, iiot, automation

Smart Building

Master Chips heeft alles in huis om u te helpen een smart building te realiseren. We hebben een grote mix aan sensoren, gateways en routers op alle mogelijke technologieën. Master Chips kan u ook helpen om alles duidelijk weer te geven in de cloud.

Industriële Raspberry Pi

Veel automatisatie projecten starten met behulp van een Raspberry Pi, maar waarom overstappen nadat je alle mogelijkheden hebt onderzocht? Ontdek onze industriële Raspberry Pi oplossingen en werk verder met het gemak van een Raspberry Pi zonder je zorgen te maken.

Onze automatisatie partners