ONTDEK DE KRACHTIGE MASTER CHIPS POWER-OPLOSSINGEN.

Reeds vanaf het prille begin verdeelt Master Chips componenten voor energie- en vermogen-toepassingen. Dit voor heel diverse markten zoals de medische sector, defensie, spoorwegen, industrie,...

We hebben ons toegespitst op de verdeling van vermogencomponenten zoals dioden, thyristoren, GTO’s, IGBT’s en toebehoren.

Ook modules die de aansturing van thyristoren, IGBT’s, … realiseren, horen daarbij. Die vindt men terug in frequentieomvormers en andere omvormer-units zoals zonnepaneel-omvormers of batterijladers en no-break systemen.

Daarnaast is er een heel gamma aan condensatoren, zowel voor laagspanning als hoogspanning .

Gaandeweg kwamen daar heel wat andere actieve producten bij voor het omvormen van energie. We denken hierbij aan transformatoren, spoelen, vertragingslijnen, gelijkstroomvoedingen, DC/DC convertors en sinds kort nu ook laadpalen .

Eén van onze sterke punten hierin is dat we in staat zijn  om vertrekkende van een monster ( al dan niet werkend) een reverse engineering te doen en zo een kopie te maken van oude niet meer verkrijgbare transformatoren, spoelen , condensatoren, drivers ... Ook voor kleine series.

Ten slotte biedt Master Chips alle oplossingen aan voor POWER meetsystemen en Power management systemen. Dat gaat van gewone energiemeettoestellen tot een volledig kant en klaar “smart grid” platform.

Wie zijn onze partners

Master Chips Jianghai
Master Chips AIC tech
Master Chips Secre
Master Chips Brandner
Master Chips QEED

Heeft u vragen in verband met een van onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op!