Filter by

Er zijn 9 producten.
Item 1-9 van 9 in totaal item(s)
Laadpaal Teltocharge

Ontdek onze TeltoCharge laadpaal!

Onze TeltoCharge laadpalen zijn van zeer hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

De TeltoCharge bestaat in verschillende types waarbij er voor ieders gebruik en grid een optimale oplossing mogelijk is, zowel met als zonder geïntegreerde kabel.

Bovendien kunnen deze gebruikt worden met of zonder gebruikersbevestiging om de laadsessie te starten, of kunnen deze tevens aangestuurd worden door een extern platform.

Onze troeven : 

  • Mooi design & hoogwaardige afwerking
  • Uitzonderlijk functionaliteiten
  • Makkelijk in gebruik
  • Zeer goede prijs / Kwaliteit verhouding
Laadpaal Teltocharge met kabel

Aanpasbaar

Zeer aanpasbaar voor zowel de hardware als de instellingen.

Makkelijk

Makkelijke installatie en probleemloos gebruik van de laadpaal.

Slim

Boordevol smart-feature apps die bereikbaar zijn via de mobiele app.

Betrouwbaar

Robuust en betrouwbaar gebouwd voor gebruik in alle omstandigheden.

Laadpalen voor iedereen

Onze laadpalen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en modellen, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken die past bij uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een laadpaal voor thuis of voor uw bedrijf, wij hebben een oplossing die perfect bij u past.

Onze laadpalen zijn geschikt voor verschillende typen elektrische auto's, van compacte stadsauto's tot grotere SUV's en bedrijfsvoertuigen. Ze zijn bovendien compatibel met verschillende stroombronnen, waaronder het reguliere stroomnetwerk en zonnepanelen. Onze laadpalen zijn ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen en om lang mee te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen uw elektrische auto op te laden op een snelle, efficiënte en kosteneffectieve manier.

Onze TeltoCharge laadpalen bestaan in verschillende modellen en types

De laadpalen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en modellen, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken die past bij uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een laadpaal voor thuis of voor uw bedrijf, wij hebben een oplossing die perfect bij u past.

Installatie door erkende installateurs

Onze laadpalen worden geïnstalleerd door ervaren en gekwalificeerde installateurs, die u kunnen adviseren over de beste locatie en configuratie voor uw specifieke behoeften. Onze installateurs zorgen ervoor dat uw laadpaal veilig en efficiënt werkt en dat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Ben u zelf installateur en wenst u graag onze TeltoCharge laatpalen mee te nemen in uw portfolio? Contacteer ons dan gerust!

Duurzame Laadpalen

Bij Master Chips vinden we het belangrijk dat onze laadpalen niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook duurzaam. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen we ervoor dat onze laadpalen lang meegaan en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Bovendien zijn onze laadpalen eenvoudig te onderhouden en te repareren, wat u tijd en geld bespaart op de lange termijn.

Onze laadpalen zijn uitgerust met verschillende functies, zoals slimme connectiviteit, gebruikersidentificatie en de mogelijkheid om meerdere auto's tegelijk op te laden. Dit maakt het opladen van uw elektrische auto niet alleen efficiënter, maar ook veiliger en gebruiksvriendelijker.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige laadpaal voor uw elektrische auto, dan bent u bij Master Chips aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige laadpalen die aan al uw behoeften voldoen en die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen uw elektrische auto op te laden op een snelle, efficiënte en kosteneffectieve manier.

Onze laadpalen zijn niet alleen een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw elektrische auto op te laden, maar ze bieden ook een aanzienlijke kostenbesparing op de lange termijn. Door te kiezen voor een laadpaal van Master Chips, bespaart u op de lange termijn op brandstof- en onderhoudskosten en draagt u bij aan een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare laadpalen voor uw elektrische auto, dan biedt Master Chips met de Teltocharge de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we u kunnen helpen uw elektrische auto op te laden op een veilige, efficiënte en duurzame manier.

Maatwerk

Bij Master Chips begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om het opladen van hun elektrische auto. Daarom bieden we ook maatwerkoplossingen aan, zoals de integratie van uw laadpaal in uw bestaande energiebeheersysteem of de mogelijkheid om meerdere laadpalen te beheren vanuit één centrale locatie.