Teltonika Networks

Teltonika Networks Logo

Wie is Teltonika Networks?

Teltonika Networks Routers Gateways Modem RUT955 RUTX50

Teltonika Networks is een van de marktleiders in professionele netwerken.

TELTONIKA Networks produceert gateways, routers, modems en switches met 4G LTE cellulaire connectiviteit en WIFI voor industriële, IOT-, M2M- en Industry 4.0-toepassingen.

Teltonika Networks richt zich op 3 belangrijke gebieden:

- Betrouwbaarheid (+ 5 jaar levensverwachting)

- Beveiliging (getest en goedgekeurd voor kritische toepassingen)

- Gemakkelijk te gebruiken (Plug & Play)

Sleutelkenmerken van Teltonika Networks

ONTWERP

De producten van Teltonika Networks worden ontworpen door de knapste koppen in de R&D-afdeling in de stad Kaunas, Litouwen. Het R&D-team stelt ons in staat om snel nieuwe producten te lanceren en bestaande producten voortdurend te verbeteren. 

MANUFACTURING

Alle elektronica wordt vervaardigd en geassembleerd in de geavanceerde productiefaciliteiten in Vilnius, Litouwen. Hierdoor wordt de topkwaliteit van alle Teltonika Networks apparaten gegarandeerd. Elk apparaat dat door Teltonika Networks wordt geproduceerd, wordt 100% getest voordat het bij de klant terechtkomt.

SUPPORT

Master Chips streeft ernaar om de best mogelijke ondersteuning te bieden door een korte reactietijd te bieden aan elke klant. Samen met het ondersteuningsteam van Teltonika Networks dat zich vlak naast hun R&D-team bevindt worden soms ingewikkelde problemen vanop afstand opgelost. Af en toe worden door deze nauwe samenwerking  ook nieuwe klant specifieke functionaliteiten in de toestellen geïmplementeerd. 

Teltonika Networks Routers Gateways Modem RUT955 RUTX50

Waarom kiezen voor Teltonika Networks?

Teltonika Networks Routers Gateways Modem RUT955 RUTX50

BETROUWBAAR

Betrouwbaarheid is een van de kernpunten bij het ontwerpen van apparatuur bij Teltonika Networks. Onze producten worden ontworpen en gefabriceerd met als doel de best mogelijke betrouwbaarheid te bereiken.

VEILIG

Alle apparatuur van Teltonika Networks wordt voortdurend onderworpen aan veiligheidsrisicotests en alle producten worden periodiek bijgewerkt om eventuele inbreuken te elimineren en zo het hoogste beveiligingsniveau te garanderen.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

De toestellen van Teltonika Networks zijn uiterst professioneel, maar toch zeer gebruiksvriendelijk. Het vermogen om producten aan te bieden waarvoor geen speciale training nodig is, is een van onze sterke punten.

Sectoren waar Teltonika Networks actief in is

  • Retail
  • Energie - Nutsbedrijven
  • Smart Building
  • Industrie
  • Smart city
  • Transport

RMS Remote Management Systeem van Teltonika Networks

Toepassingen RMS

  • Remote access Teltonika devices
  • Remote access achterliggende LAN devices
  • Creatie VPN netwerk

Download de catalogus van Teltonika Networks

Klik hier om de volledige catalogus van Teltonika Networks te downloaden

Op zoek naar de juiste connectiviteitsoplossing? Neem nu contact op met Master Chips en we helpen het juiste product voor uw toepassing te vinden!

Actieve filters