Master Chips' IoT & M2M producten, een aanbod met zowel goederen als diensten

Master Chips staat je bij in het oplossen van al jouw IoT of M2M vraagstukken. 

Hierbij kunnen we zowel kant-en-klare oplossingen aanbieden, als het verbeteren of aanpassen van bestaande IoT infrastructuren. 

Als distributeur van industriële elektronica zijn de producten die Master Chips aanbiedt uiteraard uiterst belangrijk, maar door de nood van onze klanten om tevens verder geholpen te worden met bijkomende ondersteuning, biedt Master Chips tevens consultancy services betreffende IoT of M2M producten. Daarnaast kunnen we ook een volledige oplossing aanbieden met bijhorend platform.

Master Chips IOT and M2M

Ons aanbod

IoT Solutions

Complete IoT oplossing  van A tot Z

IoT Solutions

Master Chips ondersteunt uw IoT project van begin tot einde en biedt de perfecte oplossing voor al uw vraagstukken.

IoT Producten

Alle mogelijke producten voor IoT

Iot producten

De producten van Master Chips ondersteunen alle gangbare IoT protocollen en kunnen vrij ingezet worden in iedere IoT oplossing.

IoT Cloud Platform

All-round sandbox platform

IoT Platform

Op zoek naar een kant en klaar platform? Zoek niet verder, Master Chips biedt het perfecte sandbox platform aan met alle mogelijkheden die u zoekt. 

Consultancy

Wilt u weten hoe te starten?

IoT Consultancy

Heeft u vragen over waar te starten met IoT? Wilt u de mogelijkheden van IoT voor uw bedrijf verkennen? Master Cips geeft de antwoorden op uw vragen.

M2M Producten

Allerhande M2M producten voor een optimaal gebruik van uw machinepark

Master Chips heeft een uitgebreid aanbod aan M2M producten. Dit in het bijzonder met betrekking tot communicatie en connectiviteits-producten. Zo bijvoorbeeld: HMI's, PLC, Routers & Gateways, RFID,....

Vragen over onze IoT of M2M producten of oplossingen? Contacteer ons gerust!

IoT Solutions

IoT Solutions zijn voor Master Chips volledige IoT oplossingen van A tot Z. Dit wil zeggen dat we de klant van aan het begin van het proces tot het einde van de implementatie bijstaan en begeleiden. Dit kan op verschillende manieren, en kan steeds door de klant bepaald worden.

Aan de hand van onze uitgebreide kennis en ervaring binnen de IoT sector staan we onze klanten optimaal bij om de juiste keuzes te maken. Vaak is dit voor onze klanten nog een redelijk nieuw domein en kan deze hulp ervoor zorgen dat de time to market grondig verkort wordt, en hun kostefficiëntie hoger zal liggen.

Master Chips beschikt over een uitgebreid aanbod standaard producten (zowel hardware als software), maar indien nodig hebben wij tevens een zeer uitgebreid netwerk en vakkennis om ook andere oplossingen aan te bieden.

Samen met onze klant proberen we ervoor te zorgen steeds tot de best mogelijke oplossing te komen.

Een complete IoT oplossing bevat het optimaal uitwerken van de door de klant op tafel gelegde case, het aanleveren van de nodige hardware, het aanleveren en opzetten van een bijhorend platform, de integratie van de hardware op het platform, tot de effectieve plaatsing van de hardware op locatie.

IoT Producten

Als distributeur van industriële elektronica sinds 1984 zijn de producten uiteraard de hoofdzaak voor Master Chips.

Met een uitgebreid gamma aan IoT producten (sensoren, routers, gateways,...) van een aantal strategische partners heeft Master Chips een stevige basis om vele IoT projecten zonder probleem uit te werken. 

Zijn er echter andere noden of hebben we een bepaald product nog niet in ons gamma? Dan doen we uiteraard het nodige voor onze klanten om alsnog de optimale oplossing te kunnen aanbieden. Hiervoor hebben we een uitgebreid netwerk aan partners en breiden we nog elke dag onze marktkennis verder uit.

IoT Cloud Platform

Master Chips werkt reeds vele jaren samen met talloze platform-ontwikkelaars en/of -integratoren. Hierdoor hebben we een uitgebreid eco-systeem, en kunnen we voor onze IoT solutions tevens platformen aanbieden die uitermate geschikt zijn voor specifieke use cases.

Wenst u uw platform zelf meer in handen te hebben, en zelf hierop te programmeren? Ook hiervoor hebben we een geschikt platform, en kunnen we bijstaan met opleiding en ondersteuning om de klanten hiermee vertrouwd te maken.

IoT Consulting

Uit de vraag van onze klanten naar bijkomende hulp in het IoT domein hebben we bij Master Chips gezien dat er nog veel bedrijven op zoek zijn naar hulp. Daardoor willen we onze kennis tevens delen met klanten, en hoeven ze daarvoor niet steeds verder producten of diensten aan te kopen.

Zit je als bedrijf met vraagstukken over IoT of denken jullie na om in de toekomst hiermee te beginnen? schakel ons dan gerust in om jullie hierin te ondersteunen, en bij te staan in het nemen van de eerste stappen. Ook voor reeds ver gevorderde klanten binnen IoT kan Master Chips zeker van meerwaarde zijn. Neem gerust contact met ons op zodat we U kunnen overtuigen van onze meerwaarde.

M2M producten

Naast IoT producten is Master Chips tevens distributeur van Machine to Machine producten. Hier hebben we onder andere HMI's, PLC's, RFID-oplossingen, Routers & Gateways,... in ons gamma. Master Chips focust hierbij voornamelijk op de communicatie en connectiviteit zaken binnen dit domein. dit gaat van data verzameling, data visualisatie tot het verzenden van data via allerhande communicatiemogelijkheden.