Atim

Master Chips Logo

Wie is Atim ?

Atim productengamma

Radio Communicatie? Met Atim kan u er van op aan dat u makkelijk data draadloos van verzenden en/of ontvangen.

Atim is designer en ontwikkelingsexpert in radio-communicatie sinds 1992. Hiertoe behoren radio-modems, rf-modules en radio-frequency onderzoek.

Als leider in de radio-transmissie helpt ATIM hun klanten in het omzetten van hun geschreven wensen tot de fysieke realiteit. Hun core business is RF, het vormgeven van elektronische borden en systemen die draadloze technologieën integreren.

Atim heeft een pioniersrol in geconnecteerde systemen (LPWAN netwerken), met in het bijzonder de allereerste applicaties die geconnecteerd waren met Sigfox, en nu ook de LoRa® technologie.

Atim - Reeds 25 jaar een RF pionier

Aanpassingsvermogen- ATIM beheerst de volledige IoT-keten: RF expertise en continue innovatie gedurende reeds 25+ jaar. Van de radiocore, tot het ontwerp en realisatie van hardware- en softwareoplossingen. Ze passen zich aan de behoeften van de klanten aan. Elk communicatiesysteem wordt met precisie geconfigureerd en in samenwerking met  de klant wordt steeds getracht het best mogelijke product te leveren. 

Eenvoud - Plug and Play: installatie en integratie in minder dan 10 minuten. Van het openen van de doos tot de effectieve datavisualisatie. Atim's missie is  om de inzet van hun oplossingen in de realisatie van uw projecten te vergemakkelijken.

Betrouwbaarheid - De productie van Atim gebeurd steeds in Frankrijk. Verder controleren ze alle aspecten van de productie, van de aankoop van onderdelen tot de levering. Hierdoor garanderen ze een hoog kwaliteitsniveau en een snel reactievermogen tijdens de massaproductie.

Sectoren waarin Atim actief is

Atim Smart Building

SMART BUILDING

Atim Agricultuur

AGRICULTUUR

Atim Utilities

UTILITIES

Atim smart industrie

SMART INDUSTRIE

Atim Smart City

SMART CITY

Productengamma van Atim

  • Radiomodules & Uitbreidingskaarten
  • Wireless Cloud producten (ACW: LoRaWAN, SIGFOX, LTE CAT m1)
  • Advanced Radio Modem (ARM)
  • Extra’s
Logo Atim

Download de catalogus van Atim

Heeft u vragen of bent u op zoek naar verdere informatie over onze producten van Atim? Contacteer ons dan gerust!

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.