HMI & Industrie PC

Industriële HMi's

Master Chips heeft een compleet gamma HMI's. Dit in verschillende types waardoor we voor elk project het best geschikte type kunnen voorstellen. : 

  • HMI als een standalone beeldscherm
  • HMI met geïntegreerde computer
  • HMI met geïntegreerde PLC
  • HMI met geïntegreerde Raspberry Pi

Industriële computers

Master Chips heeft tevens een gamma industriële computers. Ook hier kunnen we verschillende types aanbieden aan de noden van de klant.

Best neemt U hiervoor contact met ons op, en helpen wij hier met veel plezier persoonlijk mee verder. 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een demo !

Master Chips industriële HMI's

Master Chips is distributeur van enkele toonaangevende merken binnen de industriële HMI markt. Hiervoor verdelen we onder andere beeldschermen van Christ Electronics en Kontron. Beide leveranciers focussen zich voor 100% op de industriële markt, en zijn daardoor uiterst betrouwbare leveranciers. Daar waar de meer B2C gerichte merken net tekort komen, blinken onze merken uit.

Wat hebben we in ons gamma van HMI's ?

Master Chips heeft een uitgebreid gamma HMI's waarbij we sterk focussen op industriële kwaliteit. onze producten staan garant voor een optimale werking in soms moeilijke, industriële omstandigheden.

Om elke klant te kunnen bedienen zijn deze HMI's in verschillende versies beschikbaar : 

HMI als standalone beeldscherm : 

Dit wil zeggen dat de HMI enkel voorzien is om te visualiseren. men kan dit beeldscherm aansluiten op een externe bron (bv. pc) om deze data te gaan visualiseren. Verder doet het scherm zelf niets. Wel is er steeds de mogelijkheid om een touchscreen scherm te voorzien.

HMI met geïntegreerde computer : 

Dit wil zeggen dat het beeldscherm tevens een geïntegreerde computer in zich zal hebben. Dit is vervolgens een all-in-on device. Bij aankoop van dergelijk toestel heeft de klant steeds de keuze uit een breed gamma mogelijkheden zoals de processor, geheugencapaciteit, Linux of Windows-omgeving,...

HMI met geïntegreerde PLC : 

Onze leveranciers bieden de mogelijkheid om het beeldscherm uit te rusten met een geïntegreerde PLC dat gebruikt maakt van Codesys. Op deze manier kan PLC data makkelijk op hetzelfde toestel zowel geconfigureerd als gevisualiseerd worden.

HMI met geïntegreerde Raspberry Pi: 

Tot slot is de Raspberry Pi een steeds vaker voorkomend toestel op de markt. Dit werd vaak gebruikt in proof of concepts, maar wordt nu steeds vaker ook in industriële varianten uitgebracht. Master Chips verdeelt deze industriële varianten die zowel met als zonder bijhorend display bestaan.

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.