Compacte driefasige vermogensmeter

In: Automation On: Comment: 0 Hit: 602

Bent u op zoek naar een eenvoudige, compacte driefasige vermogensmeter? Dan is de QE-POWER-T misschien voor U de oplossing!

De QE-POWER-T is een complete driefasige vermogensmeter die slechts 17,5 mm breed is en alle gangbare stroomtransformatoren (1 of 5 A, 333mV, Rogowski-sondes) ondersteunt.

De sterke punten van de compacte driefasige vermogensmeter van Qeed:

1. Het toestel kan makkelijk in bestaande verdeelborden ingebouwd worden vanwege zijn kleine afmetingen en de heeft de mogelijkheid om een breed gamma stroomtransformatoren uit te lezen.

2. Door de T-BUS aansluiting aan de onderkant kan de RS485 en de voeding doorverbonden worden op meerdere apparaten via de T-BUS-connectoren (optioneel), zonder andere bedrading. Hierdoor wordt de montagetijd en de afmetingen tot een minimum herleid.

3. Eenvoudige integratie met andere Qeed modules zoals b.v. de QE-BR-ETH-485 ETHERNET Bridge voor Modbus TCP-IP communicatie of de QE-8DI met 8 Digitale telleringangen met dezelfde afmetingen en behuizing.

4. De QE-POWER-T kan ook werken als DRIE EENFASIGE METERS* (gebouwen, kantoren, winkels)

*Alleen als ze dezelfde NUL geleider hebben en hetzelfde TI-type met dezelfde transformatie verhouding.

5. Te configureren met bijgeleverde SOFTWARE : de klant kan de configuratie kopiëren en opslaan op andere apparaten (txt-bestand).

6. Een REMOTE BOOTLOADER om de FW op afstand bij te werken (niet voor het upgraden van de apparaatversie). Het is voldoende om te worden aangesloten op het master Modbus-apparaat dat de meter beheert.

Weet u graag meer hierover? Lees dan hieronder het volledige artikel of contacteer ons !

LEES HIER HET VOLLEDIGE ARTIKEL OVER ONZE COMPACTE DRIEFASIGE VERMOGENSMETER

Comments

Leave your comment